אוכל

פלודה סיב - המשקה הפרסי לשבירת הצום

מכירים פלודה? אז לא, זאת לא הפלודה הרגילה. למשקה הזה קוראים פלודה סיב, ואיתו נוהגים יהודי איראן לשבור את צום יום כיפור. אחרי שהכנו וטעמנו - מתברר שממש בצדק. מתוק, מרווה, דרך מעולה לחזור לעניינים

יעל קצב | mako | פורסם 15/01/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 תפוחים אדומים 

1 ליטר מים

1 טיפת מי זהר או חצי כפית מי ורדים (מתחילים עם פחות ומוסיפים לפי הטעם)

2 כפות סוכר חום

2 פלחי לימון 

אופן ההכנה:

1 מגררים את תפוחי העץ ושמים בקנקן.

2 מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ושומרים במקרר בין שעה ללילה.

3 מגישים עם קרח.

מתכונים לשבירת הצום

מאפים מומלצים לשבירת הצום

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

לרוויה!