פלודה סיב - המשקה הפרסי לשבירת הצום
מכירים פלודה? אז לא, זאת לא הפלודה הרגילה. למשקה הזה קוראים פלודה סיב, ואיתו נוהגים יהודי איראן לשבור את צום יום כיפור. אחרי שהכנו וטעמנו - מתברר שממש בצדק. מתוק, מרווה, דרך מעולה לחזור לעניינים
יעל קצב | mako
| פורסם 15/01/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 תפוחים אדומים
1 ליטר מים
1 טיפת מי זהר או חצי כפית מי ורדים (מתחילים עם פחות ומוסיפים לפי הטעם)
2 כפות סוכר חום
2 פלחי לימון
אופן ההכנה:
1 מגררים את תפוחי העץ ושמים בקנקן.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ושומרים במקרר בין שעה ללילה.
3 מגישים עם קרח.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
לרוויה!




