צילום׃ Greg Elms, GettyImages IL
לימונדה עם מלפפון ואגסים
קל להכנה וטעים מאוד
ליבי מיכאל | מסעדת פרידה קאלו
| פורסם 01/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
500 מ"ל לימונדה
40 מ"ל מונין מנטה
1 מלפפון פרוס דק
5 עלי בזיליקום
1 אגס פרוס
קרח כתוש
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בקנקן. מומלץ להגיש בכוס יין עם המון קרח. אופציה אלכוהולית: מוסיפים לקנקן 120 מ"ל ג'ין הנדריקס.