אוכל
צילום׃ Greg Elms, GettyImages IL

לימונדה עם מלפפון ואגסים

קל להכנה וטעים מאוד

ליבי מיכאל | מסעדת פרידה קאלו | פורסם 01/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

500 מ"ל לימונדה
40 מ"ל מונין מנטה
1 מלפפון פרוס דק
5 עלי בזיליקום
1 אגס פרוס
קרח כתוש

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד בקנקן. מומלץ להגיש בכוס יין עם המון קרח. אופציה אלכוהולית: מוסיפים לקנקן 120 מ"ל ג'ין הנדריקס.