צילום׃ getty images
ליקר רימונים
משקה אלכוהולי בהכנה ביתית
שירלי אהרון | mako
| פורסם 18/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 ק"ג סוכר לבן
1 ק"ג גרגרי רימונים
1 כוס וודקה איכותית
אופן ההכנה:
1 מסדרים בשכבות את הפרי והסוכר בצנצנות או בקבוקים. מקפידים לסיים בשכבה של סוכר. 2. אוטמים את הבקבוקים ומניחים במקום חשוך וקריר (אך לא במקרר) למשך חודשיים-שלושה עד שכל הסוכר נמס. 3. מסננים את הנוזל דרך בד גזה ומוסיפים וודקה. 4. יוצקים את הנוזל בחזרה לבקבוק, אוטמים שנית ומניחים במקום חשוך וקריר למשך חודש.