אוכל
צילום׃ getty images

ליקר רימונים

משקה אלכוהולי בהכנה ביתית

שירלי אהרון | mako | פורסם 18/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ק"ג סוכר לבן
1 ק"ג גרגרי רימונים
1 כוס וודקה איכותית

אופן ההכנה:

1 מסדרים בשכבות את הפרי והסוכר בצנצנות או בקבוקים. מקפידים לסיים בשכבה של סוכר. 2. אוטמים את הבקבוקים ומניחים במקום חשוך וקריר (אך לא במקרר) למשך חודשיים-שלושה עד שכל הסוכר נמס. 3. מסננים את הנוזל דרך בד גזה ומוסיפים וודקה. 4. יוצקים את הנוזל בחזרה לבקבוק, אוטמים שנית ומניחים במקום חשוך וקריר למשך חודש.