צילום׃ עודד קרני
מרטיני ג'ינג'ר עם פלפל שאטה
שייקר וודקה בשילוב 3 טעמי חריפות
רונן סקינזס | מסעדת מאנטה ריי
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
זה מרטיני למתקדמים, וגם למי שצריך חיזוק בסוף היום. השילוב של שלושה סוגי חריפות מביא אותה כבר בשלוק הראשון, ולכן טיב הוודקה הוא קריטי הפעם!
מרכיבים (1 מנות):
פרוסה של שורש ג'ינג'ר טרי
10 מ"ל מי סוכר (מערבבים סוכר ומים רותחים בכמויות שוות, ומצננים)
60 מ"ל וודקה טובה
כוס וויסקי מלאה בקוביות קרח
1 פלפל שאטה
אופן ההכנה:
כותשים את הג'ינג'ר עם מי הסוכר בשייקר, מוסיפים את הוודקה ואת הקרח, משקשקים ומוזגים לכוס. מציפים פלפל שאטה שלם על פני המשקה.