אוכל
צילום׃ עודד קרני

קוקטייל קוסטה דל סול

שילוב של טעמים מתוקים וחמצמצים בקוקטייל מעולה

| mako | פורסם 11/02/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי שוט של וודקה
חצי שוט של מידורי
חצי שוט של לימונצ'לו
שלושת רבעי שוט של מיץ מנגו
סוכר
שמפניה

אופן ההכנה:

1.מפזרים את הסוכר בצלחת שטוחה.

2 מרטיבים מעט את שוליה של כוס שמפניה וטובלים אותה בסוכר.

3.מוזגים את הוודקה, המידורי, הלימונצ'לו ומיץ המנגו לכוס ומעליהם מוזגים שמפניה עד שהכוס מתמלאת.