צילום׃ עודד קרני
קוקטייל קוסטה דל סול
שילוב של טעמים מתוקים וחמצמצים בקוקטייל מעולה
| mako
| פורסם 11/02/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חצי שוט של וודקה
חצי שוט של מידורי
חצי שוט של לימונצ'לו
שלושת רבעי שוט של מיץ מנגו
סוכר
שמפניה
אופן ההכנה:
1.מפזרים את הסוכר בצלחת שטוחה.
2 מרטיבים מעט את שוליה של כוס שמפניה וטובלים אותה בסוכר.
3.מוזגים את הוודקה, המידורי, הלימונצ'לו ומיץ המנגו לכוס ומעליהם מוזגים שמפניה עד שהכוס מתמלאת.