צילום׃ בועז לביא, מסעדת טנדורי
לאסי
משקה הודי מנצח על בסיס יוגורט קר ממסעדת טנדורי
רינה פושקרנה | מסעדת טנדורי
| פורסם 28/10/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1/4 1 כוסות יוגורט טבעי דל שומן
1 כף סוכר או "מתוק וקל"
2 כפות מחית פירות (אפשריות: בננה מרוסקת / מנגו רך מרוסק)
1 פיסטוק כתוש
1/2 1 כוסות קוביות קרח
1 כפית זעפרן מושרה במים
4 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה:
1 מקציפים היטב את היוגורט במיקסר. מוסיפים את הסוכר / סוכרזית ומקציפים שוב. (חשוב לא להוסיף את הקרח לפני הסוכר) 2. מוסיפים את הקרח, מחית הפירות, מי הורדים והזעפרן ומקציפים במשך 2 דקות נוספות. 3. מוזגים את הלאסי בכוס גבוהה ומקשטים למעלה בפיסטוק הכתוש.