אוכל
צילום׃ בועז לביא, מסעדת טנדורי

לאסי

משקה הודי מנצח על בסיס יוגורט קר ממסעדת טנדורי

רינה פושקרנה | מסעדת טנדורי | פורסם 28/10/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 95 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/4 1 כוסות יוגורט טבעי דל שומן
1 כף סוכר או "מתוק וקל"
2 כפות מחית פירות (אפשריות: בננה מרוסקת / מנגו רך מרוסק)
1 פיסטוק כתוש
1/2 1 כוסות קוביות קרח
1 כפית זעפרן מושרה במים
4 טיפות מי ורדים

אופן ההכנה:

1 מקציפים היטב את היוגורט במיקסר. מוסיפים את הסוכר / סוכרזית ומקציפים שוב. (חשוב לא להוסיף את הקרח לפני הסוכר) 2. מוסיפים את הקרח, מחית הפירות, מי הורדים והזעפרן ומקציפים במשך 2 דקות נוספות. 3. מוזגים את הלאסי בכוס גבוהה ומקשטים למעלה בפיסטוק הכתוש.