צילום׃ istockphoto
לימונדה פסיפלורה ונענע
משקה מעורר תאווה
ליבי מיכאל | מסעדת פרידה קאלו
| פורסם 01/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
500 מ"ל לימונדה
6 גבעולי נענע
40 מ"ל מונין פסיפלורה
קרח כתוש
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד בקנקן. מומלץ להגיש בכוס מרטיני צוננת ולעטר בעלי נענע. אופציה אלכוהולית: מוסיפים לקנקן 120 מ"ל עראק או אוזו.