אוכל
צילום׃ istockphoto

לימונדה פסיפלורה ונענע

משקה מעורר תאווה

ליבי מיכאל | מסעדת פרידה קאלו | פורסם 01/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

500 מ"ל לימונדה
6 גבעולי נענע
40 מ"ל מונין פסיפלורה
קרח כתוש

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד בקנקן. מומלץ להגיש בכוס מרטיני צוננת ולעטר בעלי נענע. אופציה אלכוהולית: מוסיפים לקנקן 120 מ"ל עראק או אוזו.