אוכל
צילום׃ דניאל בר און, mako אוכל

עוגת חתונה בסגנון מרוקאי

חגיגית, שמחה, צבעונית ובעיקר טעימה - עוגת חתונה שגם אתם יכולים להכין. הבסיס אוורירי וטעים, העיצוב - מתחיל ונגמר ביצירתיות שלכם. עוגת חתונה פשוטה וכיפית שהיא כולה חפלה אחת גדולה

חן ואלון קורן | בייק אוף ישראל | פורסם 14/03/16 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

45 ביצים גודל L

1.63 קילו סוכר

500 גרם שמן

1.3 קילו קמח

42 גרם אבקת אפייה

לקישוט:

המון בצק סוכר

המון צבעי מאכל

אופן ההכנה:

1 מכינים מסה של עוגת טורט (היחסים הם 1 ביצה, 30 גרם סוכר, 30 גרם קמח, 10 גרם שמן, 1 גרם אבקת אפייה): מקציפים חלבונים וחצי מכמות הסוכר לקצף בינוני ומניחים בצד. מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. תוך כדי הקצפה מזלפים שמן.

2 עוצרים את המיקסר, מנפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים עוד כמה שניות.

3 מקפלים את החלבון לתערובת החלמון ואופים מיד, 40 דקות ב-180 מעלות.

4 מצפים את העוגות באופן חופשי בבצק סוכר ומקשטים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שנמסרו על ידי המתמודדים