וידאו WMV׃ mako
מג'דרה
תבשיל אורז מלא עם עדשים ובצל - מנה רוויה ויטמינים וברזל
| טבע הריפוי
| פורסם 19/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כוס עדשים ירוקות
3 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 כוסות אורז מלא
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
2\1 4 כוסות מים
כמון
אופן ההכנה:
1 משרים את העדשים במים 3 שעות. מסננים ומעבירים לסיר.
2 מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה עד שהעדשים יתרככו (כ-20 דקות) ומסננים.
3 מחממים בסיר כבד את השמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את האורז, מתבלים במלח, פלפל וכמון, מטגנים 2 דקות. מוסיפים את העדשים ומערבבים.
4 מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 40-20 דקות. מכבים, משהים 15 דקות ומערבבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!