צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
שניצל שומשום עם רוטב צ'ילי מתוק
שדרוג פריך למנת שניצל, שמכינים בכמה דקות במחבת. יחד עם קצת בטטות מוקפצות, יש לכם אחלה ארוחה שבעולם
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 04/02/20
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
10 יחידות שניצל חזה עוף (כ-1,250 ק"ג)
2-3 ביצים
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל שחור
450 גרם שומשום
לתוספת:
3 בטטות חתוכות לקוביות
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה ביצים, רוטב צ'ילי, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את חזה העוף, מערבבים היטב כך שכל השניצלים יהיו בתוך הבלילה.
2 מעבירים את השומשום לכלי שטוח ומצפים היטב כל שניצל.
3 מחממים שמן קנולה במחבת ומטגנים כל שניצל כ-2-3 דקות מכל צד.
4 במקביל מטגנים במחבת נוספת את קוביות הבטטות עד להזהבה.
5 מעבירים את השניצל והבטטות לנייר סופג ומגישים עם רוטב צ'ילי מתוק.
* מי שלא רוצה לטגן, יכול לאפות את השניצלים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות מכל צד.
* המצרכים באדיבות "עדן טבע מרקט"