צילום׃ mako אוכל
ארוחת המבורגר וצ'יפס דלת קלוריות
מתים לדחוף איזה המבורגר עם צ'יפס בצד? קבלו את הגרסה השפויה לשילוב הכה משמין הזה, בכמעט שליש מהקלוריות
הגר שפר | mako אוכל
| פורסם 15/02/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
500 גרם בשר בקר רזה טחון (בקשו חלקים רזים כמו סינטה, ולא צלעות או אנטריקוט)
2 לחמניות המבורגר חצויות לשתיים
2 כפות מיונז לייט (כף לכל לחמנייה)
עגבנייה פרוסה לפרוסות דקות
מלפפון חמוץ פרוס דק
פרוסות בצל
עלי חסה צעירים שטופים
2 שקיות אישיות של צ'יפס קפוא מוכן מראש / תפוח אדמה חתוך למקלות דקים
תרסיס שמן קנולה או שמן זית
אופן ההכנה:
1 מחלקים את מנת הבשר ל-2 חלקים ומעצבים להמבורגר עגול ויפה (מומלץ להכניס לייצוב של שעה במקרר, כדי שלא יתפרק על המחבת)
2 מרססים את המחבת בתרסיס שמן, ומטגנים את ההמבורגר משני הצדדים לפי מידת ההכנה שאתם אוהבים.
3 מפשירים את הצ'יפס ומטגנים בתרסיס שמן עד להזהבה, או לחילופין, מרססים את מקלות תפוחי האדמה בתרסיס שמן זית ואופים בתנור על חום גבוה מאוד, כ-20 דקות.
4 מושחים כל לחמנייה במיונז, מוסיפים את הירקות ואת ההמבורגר ומסדרים בצלחת ביחד עם הצ'יפס.