אוכל
צילום׃ mako אוכל

ארוחת המבורגר וצ'יפס דלת קלוריות

מתים לדחוף איזה המבורגר עם צ'יפס בצד? קבלו את הגרסה השפויה לשילוב הכה משמין הזה, בכמעט שליש מהקלוריות

הגר שפר | mako אוכל | פורסם 15/02/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.6 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

500 גרם בשר בקר רזה טחון (בקשו חלקים רזים כמו סינטה, ולא צלעות או אנטריקוט)

2 לחמניות המבורגר חצויות לשתיים

2 כפות מיונז לייט (כף לכל לחמנייה)

עגבנייה פרוסה לפרוסות דקות

מלפפון חמוץ פרוס דק

פרוסות בצל

עלי חסה צעירים שטופים

2 שקיות אישיות של צ'יפס קפוא מוכן מראש / תפוח אדמה חתוך למקלות דקים

תרסיס שמן קנולה או שמן זית

אופן ההכנה:

1 מחלקים את מנת הבשר ל-2 חלקים ומעצבים להמבורגר עגול ויפה (מומלץ להכניס לייצוב של שעה במקרר, כדי שלא יתפרק על המחבת)

2 מרססים את המחבת בתרסיס שמן, ומטגנים את ההמבורגר משני הצדדים לפי מידת ההכנה שאתם אוהבים.

3 מפשירים את הצ'יפס ומטגנים בתרסיס שמן עד להזהבה, או לחילופין, מרססים את מקלות תפוחי האדמה בתרסיס שמן זית ואופים בתנור על חום גבוה מאוד, כ-20 דקות.

4 מושחים כל לחמנייה במיונז, מוסיפים את הירקות ואת ההמבורגר ומסדרים בצלחת ביחד עם הצ'יפס.