טראפלס פיסטוק משני מרכיבים
ממיסים שוקולד עם מחית פיסטוק, מעבירים לתבנית ומקפיאים. התוצאה: טראפלס לכל דבר ועניין, ועוד כאלה מהסוג המשובח. רוצים להשקיע עוד טיפה? פזרו על התערובת פיסטוק גרוס, מתוק או מלוח (אנחנו בעד מלוח)
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 08/08/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-12 טראפלס קטנים:
100 גרם שוקולד מריר
1 כף גדושה מחית פיסטוק איכותית
פיסטוקים מרוסקים – מומלחים או לא
אופן ההכנה:
1 ממיסים במיקרו את שוקולד יחד עם מחית הפיסטוק בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה. מפזרים בתחתית את הפיסטוקים המרוסקים ויוצקים את תערובת השוקולד.
3 מכניסים למקפיא ל-20 דקות, מוציאים וחותכים איך שרוצים.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
** הטראפלס הם פרווה בהנחה שהשוקולד המריר פרווה.