סלט ברוקולי טרי וקשיו
לא כולם יודעים, אבל לא באמת חייבים לבשל, לאדות או להקפיץ ברוקולי – הוא ממש טעים גם כשהוא טרי! קצוץ דק ומתובל בהרבה לימון, יוגורט ומעט קארי - עכשיו רק תחליטו כמה חריף אתם רוצים להוסיף
אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל
| פורסם 09/11/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 תפרחות ברוקולי הכי טריות שיש
בצל סגול, קצוץ
חצי פלפל אדום חריף, פרוס (לא חובה, ואפשר גם יותר)
כוס אגוזי קשיו קלויים קלות
צרור כוסברה, קצוץ
לרוטב:
גביע (200 גרם) יוגורט טבעי
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
חצי כפית אבקת קארי
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הברוקולי בעזרת סכין או מעבד מזון, הכי דק שאפשר בלי שיהפוך למחית.
2 מערבבים בקערה את הברוקולי עם הבצל הסגול, הפלפל החריף, הקשיו וכמעט כל הכוסברה.
3 לרוטב: מערבבים את היוגורט עם מיץ לימון, קארי מלח ופלפל. יוצקים על הסלט, מערבבים ומקשטים ביתרת הכוסברה.