צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
איך מכינים תרכיז טבעי לילדים?
וואו, ממש בקלות. מכינים סירופ ממים וסוכר, מוסיפים את הפרי ומבשלים 5 דקות. תכלס, פדיחה שלא עשינו את זה קודם
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 08/08/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
כוס מים
כוס סוכר
2 כוסות פרי, חתוך לקוביות
אופן ההכנה:
1 שמים את המים והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה על להבה בינונית.
2 מבשלים תוך כדי רתיחה כ-5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהנוזל מסמיך מעט ומתקבל סירופ סוכר.
3 מוסיפים את הפירות החתוכים, מביאים שוב לרתיחה וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה עוד כ-5 דקות.
4 מסירים מהאש ומצננים. טוחנים בבלנדר למחית חלקה. מסננים אם יש צורך, ושומרים במקרר.
5 להגשה: שמים 2 כפות תרכיז בכוס, ממלאים במים, מערבבים ושותים לרוויה.
* בתמונה: תרכיזים ממנגו ומפטל
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל