אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

איך מכינים תרכיז טבעי לילדים?

וואו, ממש בקלות. מכינים סירופ ממים וסוכר, מוסיפים את הפרי ומבשלים 5 דקות. תכלס, פדיחה שלא עשינו את זה קודם

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 08/08/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 150 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

כוס מים

כוס סוכר

2 כוסות פרי, חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1 שמים את המים והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה על להבה בינונית.

2 מבשלים תוך כדי רתיחה כ-5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד שהנוזל מסמיך מעט ומתקבל סירופ סוכר.

3 מוסיפים את הפירות החתוכים, מביאים שוב לרתיחה וממשיכים לבשל על אש בינונית-נמוכה עוד כ-5 דקות.

4 מסירים מהאש ומצננים. טוחנים בבלנדר למחית חלקה. מסננים אם יש צורך, ושומרים במקרר.

5 להגשה: שמים 2 כפות תרכיז בכוס, ממלאים במים, מערבבים ושותים לרוויה.

* בתמונה: תרכיזים ממנגו ומפטל

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו פיצות בריאות, קטנות ומקסימות