אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לביבות קישואים

מגוונים את חנוכה עם ירק בלביבה. מומלץ להגיש חם, עם רוטב קר

טל יעקב | טל ושני | פורסם 26/12/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.1 29 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 קישואים מגוררים גס

1 בצל בינוני מגורר

2 שיני שום

1 ביצה

מעט תימין (לפי הטעם)

מלח, פלפל

מעט אגוז מוסקט

3 כפות קמח

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 סוחטים את הנוזלים של הקישואים והבצל במסננת, ומעבירים לקערה.

2 מוסיפים את שאר החומרים: השום, הביצה, התימין, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט והקמח, ומערבבים היטב.

3 יוצרים לביבות, ומטגנים במעט שמן משני הצדדים עד הזהבה.

>> לכל מתכוני הלביבות