צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל
לביבות קישואים
מגוונים את חנוכה עם ירק בלביבה. מומלץ להגיש חם, עם רוטב קר
טל יעקב | טל ושני
| פורסם 26/12/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 קישואים מגוררים גס
1 בצל בינוני מגורר
2 שיני שום
1 ביצה
מעט תימין (לפי הטעם)
מלח, פלפל
מעט אגוז מוסקט
3 כפות קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 סוחטים את הנוזלים של הקישואים והבצל במסננת, ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את שאר החומרים: השום, הביצה, התימין, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט והקמח, ומערבבים היטב.
3 יוצרים לביבות, ומטגנים במעט שמן משני הצדדים עד הזהבה.