צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל
לביבות בטטה שמתקתקים בחצי שעה
לביבות בעלות מתיקות עדינה, לצד רוטב מפנק עם שמנת חמוצה
טל יעקב | טל ושני
| פורסם 01/01/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
1 בצל גדול
1 תפוח אדמה בינוני
בטטה גדולה
2.5 כפות קמח
ביצה
1 כף רוטב סויה
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
שמן לטיגון
לרוטב:
גביע שמנת חמוצה
2 כפות מיונז
1/4 צרור עירית קצוצה
אופן ההכנה:
מעדיפים אפוי? הנה גרסה מעולה של לביבות בטטה אפויות
1 מגרדים בפומפייה את הבצל, תפוחי האדמה והבטטה לרצועות דקות.
2 סוחטים את הנוזלים, מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים.
3 יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן משני הצדדים עד הזהבה.
4 מערבבים היטב את החומרי הרוטב וקוצצים את העירית, ומגישים עם הלביבות.