אוכל
צילום׃ istockphoto

תירס מקסיקני הורס

חבר שחזר ממקסיקו הכין לנו את המנה הזאת ומאז נפלנו שדודים - תירס טרי מבושל ומשוח בתוספות שהופכות אותו לבלתי ניתן לסירוב. נסו ותתמכרו

| mako אוכל | פורסם 09/02/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 קלחי תירס טריים - כמה שיותר טרי יותר טוב

2 כפות מיונז

כוס גבינה מגוררת או מפוררת (כמו: ריקוטה פרסקה, פטה, גבינה צהובה עם נוכחות ועוד. במקור משתמשים בגבינה המקסיקנית קזו פרסקו)

פפריקה חריפה (או מעושנת)

מלח

ליים להגשה

אופן ההכנה:

1 מחממים סיר גדול עם מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ואת קלחי התירס ומבשלים עד שהם מתרככים, 5-10 דקות. לחילופין, אפשר לצלות את התירס על גריל עד שהוא מתרכך.

2 משפדים בשיפוד עץ ארוך כל קלח, מורחים אותו בכף מיונז, מפזרים גבינה ומתבלים במלח ובפפריקה החריפה. משפריצים מעט ליים אוכלים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!