צילום׃ פאני דוד, mako אוכל
מוקפץ עוף וירקות זריז וטעים
זה נראה קצת כמו פסטה קרועה, אבל מדובר בשבבי אורז שמקפיצים עם עוף טחון, תבלינים, סויה ופטרוזיליה קצוצה. אחלה של ארוחת ערב במעט מאמץ. מעכשיו כשאין לנו מה להכין עם העוף המופשר שלנו - אנחנו הולכים על זה
פאני דוד | mako אוכל
| פורסם 03/11/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות -
מרכיבים :
1 בצל
שקית שבבי אורז
מעט שמן זית לטיגון
חצי קילו עוף טחון
רבע כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית תבלין פילדלפיה או גריל עוף
2 כפיות סילאן טבעי
חופן פטרוזיליה קצוצה
3-4 כפות סויה
אופן ההכנה:
1 חותכים את הבצל לקוביות בינוניות.
2 מכינים את שבבי האורז: מרתיחים מים, שופכים אותם לקערה גדולה, מוסיפים את השבבים ל-2 דקות עד לריכוך ומסננים (אפשר גם להשרות במים פושרים-חמימים כחצי שעה-שעה).
3 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את העוף, את התבלינים היבשים והסילאן ומפוררים את העוף בעזרת מזלג לפירורים קטנים.
3 מוסיפים למחבת את שבבי האורז, פטרוזיליה קצוצה וסויה.
בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם
4 מערבבים מעט לאיחוד, מורידים מהאש ומגישים. בתיאבון!