צילום׃ alena gudz, shutterstock
אורז עם בצל וצימוקים
מתכון לאורז בסיסי עם בצל וצימוקים - התוספת הכי פשוטה והכי טעימה לארוחות בשריות וחלביות כאחד
אור גץ | mako
| פורסם 13/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (3 מנות):
כוס אורז
2 כוסות מים
בצל קצוץ
חופן צימוקים
כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל. כשהוא משחים מוסיפים את הצימוקים, ואחריהם את האורז.
2 כשהאורז נעשה שקוף (אחרי 2-3 דקות) מוסיפים מים, ממליחים ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש ומבשלים עוד 10-15 דקות, עד שלא נשארים מים בקרקעית הסיר.
3 מכסים את הסיר במגבת וממתינים כ-10 דקות נוספות.