אוכל
צילום׃ יעל קצב, mako אוכל

פתיתים ברוטב רוזה

פתיתים יכולים להיות תוספת משמימה לגמרי, אבל גם פיתוי מטריף שאי אפשר לעמוד בפניו. כאן מדובר במקרה השני – והכל בזכות רוטב רוזה אדיר וגבינת מוצרלה שנותנת את הטאץ' הסופי. התמכרות קשה בעוד 3... 2... 1...

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 26/02/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

10 עגבניות שרי, חצויות

3 כפות שמן זית

20 גרם חמאה

2 שיני שום, כתושות

2 כוסות פתיתים

1 שמנת מתוקה 32% או שמנת לבישול 15%

2 וחצי כוסות מים

3 עלי בזיליקום

1 כפית אורגנו

חצי כף מלח

רבע כף צ'ילי גרוס

רבע כף פלפל שחור גרוס

חצי חבילה של גליל מוצרלה

אופן ההכנה:

1 צורבים את עגבניות השרי עם שמן זית וחמאה במחבת עמוקה 2-3 דקות.

2 מוסיפים למחבת שום כתוש ופתיתים ומערבבים.  

3 מוסיפים שמנת מתוקה, מים, בזיליקום, אורגנו ותבלינים ומערבבים 5-7 דקות, עד שהפתיתים מוכנים (אם אתם מרגישים שחסרים נוזלים הוסיפו עוד רבע כוס מים).

4 פורסים את גליל המוצרלה ומניחים מלמעלה. מערבבים וזוללים.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה 

פתיתים רוזה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
פתיתים רוזה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!