אוכל
צילום׃ מאיר קוקבוק, mako אוכל

פסטרמה חזה עוף עם שומשום

קבלו את הדרך הכי קלה ומהירה להכין פסטרמה בבית, בלי השריות ובלי אפייה ארוכה. יוצרים שכבת ציפוי יפה, בריאה וטעימה, עוטפים את הנתח וזורקים לתנור. חצי שעה והכל מוכן

מאיר קוקבוק | mako אוכל | פורסם 23/10/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 85 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 נתחי חזה עוף (חצאי פרפר שלמים, לא פרוסים כמו לשניצלים)

1/2 כוס קוואקר

1/2 כוס קמח לבן

1 שקית אבקת אפייה

1 ביצה

3 כפות רוטב סויה

כף גדושה חרדל

3 כפות שומשום

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות. שמים במעבד מזון את הקוואקר, הקמח ואבקת האפייה, ומפעילים בפולסים עד לקבלת מרקם קמחי אחיד.

2 טורפים בקערה את הביצה, הסויה והחרדל ומערבבים עם תערובת הקמח לעיסה אחידה ודלילה (אם צריך, אפשר לדלל עם מעט שמן זית).

3 מנגבים בנייר סופג את נתחי העוף משאריות רטיבות או שומן, ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מצפים את הנתחים בתערובת בעזרת מברשת.

4 מפזרים שומשום, ואופים 15 דקות בדיוק. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים כדי לתת לציפוי להתקשות מעט. פורסים עבה ומגישים. 

* הפסטרמה תישמר היטב 3-4 ימים במקרר.

בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל

>> בשבוע שעבר הכנו מלבי כמו שמלבי צריך להיות

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!