צילום׃ TheCrimsonMonkey, Istock
בראוניז במיקרו ב-6 דקות
מתכון בזק לנטולי סבלנות ותנור: 2 קערות, פיירקס עמיד בחום ושש דקות תמימות שצריך לחכות מול מכשיר הפלא
| mako אוכל
| פורסם 26/02/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1/3 כוס אבקת קקאו
1/2 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
כפית אבקת אפייה
2 ביצים
180 גרם חמאה
כפית תמצית וניל
כוס (200 גרם) שוקולד צ'יפס
כוס (100 גרם) אגוזים קצוצים (לא חובה)
גלידת וניל להגשה
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה קקאו, סוכר, קמח ואבקת אפייה.
2 בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים לביצים את החמאה המומסת וטורפים עד שהתערובת הופכת לבהירה ואוורירית. מוסיפים את תמצית הווניל.
3 מוסיפים את התערובת היבשה אל הקערה עם הביצים ומערבבים עד שכל הקמח נטמע, ולא יותר. מוסיפים את השוקולד צ'יפס (והאגוזים, אם רוצים) ומערבבים מעט.
4 משמנים תבנית פיירקס בגודל 23X23 ס"מ ויוצקים לתוכה את הבלילה. משטחים את החלק העליון.
5 מכוונים את המיקרוגל לעוצמה הגבוהה ביותר ומפעילים למשך 6 דקות. חותכים ומגישים עם גלידת וניל. כדאי לאכול חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
(מקור)