אוכל
צילום׃ TheCrimsonMonkey, Istock

בראוניז במיקרו ב-6 דקות

מתכון בזק לנטולי סבלנות ותנור: 2 קערות, פיירקס עמיד בחום ושש דקות תמימות שצריך לחכות מול מכשיר הפלא

| mako אוכל | פורסם 26/02/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 454 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/3 כוס אבקת קקאו

1/2 כוס קמח

3/4 כוס סוכר

כפית אבקת אפייה

2 ביצים

180 גרם חמאה

כפית תמצית וניל

כוס (200 גרם) שוקולד צ'יפס

כוס (100 גרם) אגוזים קצוצים (לא חובה)

גלידת וניל להגשה

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה קקאו, סוכר, קמח ואבקת אפייה.

2 בקערה נפרדת טורפים את הביצים. מוסיפים לביצים את החמאה המומסת וטורפים עד שהתערובת הופכת לבהירה ואוורירית. מוסיפים את תמצית הווניל. 

3 מוסיפים את התערובת היבשה אל הקערה עם הביצים ומערבבים עד שכל הקמח נטמע, ולא יותר. מוסיפים את השוקולד צ'יפס (והאגוזים, אם רוצים) ומערבבים מעט. 

4 משמנים תבנית פיירקס בגודל 23X23 ס"מ ויוצקים לתוכה את הבלילה. משטחים את החלק העליון. 

5 מכוונים את המיקרוגל לעוצמה הגבוהה ביותר ומפעילים למשך 6 דקות. חותכים ומגישים עם גלידת וניל. כדאי לאכול חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

(מקור)

>> והנה עוד עוגת מיקרו מוצלחת