אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

הקציצות המטוגנות הכי טעימות שיש

קציצות בקר מתקתקות, חלקות, פשוט מעולות. הכנו אותן פעם אחת - והן נכנסו לפנתיאון הביתי

דן-יה שוורץ בר-אל | mako אוכל | פורסם 19/05/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 273 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

השימוש במעבד המזון גם חוסך זמן וגם נותן לקציצות את המרקם הייחודי והנימוח שלהן - בלי שוונצים של בצל ובלי גושישים של קיצוץ לקוי.

 

מרכיבים :

650 גרם בשר טחון (רצוי פעמיים)

בצל גדול, מקולף

4 שיני שום, קלופות

5 גזרים, שטופים (אפשר לקלף, לא חובה)

צרור פטרוזיליה (עלים וגבעולים דקים)

מעט שמן זית

2 ביצים

פירורי לחם (בערך חצי כוס)

מלח גס

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 טוחנים במעבד מזון את הבצל, השום, הגזר והפטרוזיליה עם מעט שמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

2 מוסיפים את הבשר, הביצים ופירורי הלחם, מתבלים ומערבבים.

3 יוצרים קציצות בגודל ובעובי שרוצים, ומטגנים במחבת חמה משני הצדדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה