אפונה ברוטב אדום
ארוחת צהריים נוסטלגית, שישר מזכירה צהרון ומצד שני אין יותר ביתית ממנה: אורז עם אפונה ברוטב עגבניות שהיא כל כך טעימה שאי אפשר להפסיק לחפור בה
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 25/07/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 בצל, קצוץ
3 כפות שמן ניטרלי
1 שקית אפונה עדינה
כוס וחצי מים
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כף פפריקה אדומה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פלפל אנגלי
חצי כפית צ'ילי יבש גרוס
להגשה:
אורז לבן
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה.
2 מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים.
3 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה. מבשלים 20 דקות.
4 מגישים על אורז לבן.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!