אוכל

אפונה ברוטב אדום

ארוחת צהריים נוסטלגית, שישר מזכירה צהרון ומצד שני אין יותר ביתית ממנה: אורז עם אפונה ברוטב עגבניות שהיא כל כך טעימה שאי אפשר להפסיק לחפור בה

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 25/07/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל, קצוץ

3 כפות שמן ניטרלי

1 שקית אפונה עדינה

כוס וחצי מים

2 כפות גדושות רסק עגבניות

1 כף פפריקה אדומה

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

חצי כפית פלפל אנגלי

חצי כפית צ'ילי יבש גרוס

להגשה:

אורז לבן

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה.

2 מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים.

3 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה. מבשלים 20 דקות.

4 מגישים על אורז לבן.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!