צילום׃ ValentynVolkov, Istock
גלילת חציל במילוי גבינת צאן
ברוטב שמנת פסטו מפנק
גיא פרץ | מסעדת גספאצ'יו
| פורסם 29/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
2 חצילים מוצקים בגודל בינוני
שמן זית לטיגון
2 יחידות גבינת עזים
2 מכלי שמנת מתוקה
100 גרם ממרח פסטו
בזיליקום טרי
אופן ההכנה:
1 חותכים את החצילים לאורכם לפרוסות בעובי 0.5 ס”מ. 2. קולים במחבת מחורצת במעט שמן זית עד לריכוך והזהבה. 3. מניחים את פרוסות החציל לאורכן. מניחים בקצה כל פרוסה כפית גבינת עזים, מגלגלים ומניחים בתבנית. 4. בינתיים מחממים את השמנת וממרח הפסטו בסיר קטן על להבה נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך. יוצקים מעל החצילים, מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.