אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

סלט כרובית טרייה

נגמרו הימים שכרובית הייתה חומר גלם לבישול בלבד. היום מי שלא משתמש בכרובית לסלט - ככה, כמו שהיא - פשוט לא ממצה את הפוטנציאל הענק שלה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 17/04/23 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

כרובית שלמה קטנה, מגוררת גס

חצי כוס שקדים פרוסים

8 משמשים מיובשים, קצוצים לקוביות קטנות

בצל סגול קטן, קצוץ דק

חצי כוס פטרוזליה קצוצה גס

חצי כוס נענע קצוצה דק

לתיבול:

מלח

שמן זית

לימון סחוט

אופן ההכנה:

1 קולים את השקדים על מחבת חמה (ללא שמן). נזהרים לא לשרוף.

2 מערבבים כל מרכיבי הסלט.

3 מתבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון, מערבבים ומגישים.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!