אוכל
צילום׃ רותה ט, טעים ללא גלוטן

חזה עוף בסויה ותבלינים

כמה כיף שהארוחה הכי מהירה בעולם היא גם כזו טעימה: מעמידים סיר אורז על האש, ועד שהוא מבושל - העוף כבר מוכן

רותה ט | טעים ללא גלוטן | פורסם 03/03/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 149 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1.5 קילו חזה עוף טרי, חתוך לקוביות קטנות

2 כפות שמן

כחצי כפית פפריקה (מתוקה או חריפה)

כרבע כפית פלפל לבן טחון

כחצי כפית אבקת גריל עוף

כ-4 כפות רוטב סויה

1/4 כוס מים

מעט שמן שומשום (לא חובה אבל מוסיף המון)

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן בווק על להבה גדולה.

2 מוסיפים את קוביות החזה ומטגנים תוך בחישה בעזרת שתי כפות עץ, עד שהנתחים משנים צבע ללבן.

3 מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

4 מוסיפים את רוטב הסויה, המים ושמן השומשום, וממשיכים להקפיץ כ-5 דקות.

5 מגישים חם מעל מצע של אורז או פירה.

* המתכון באדיבות הבלוג טעים ללא גלוטן בתפוז

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!