אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

לחם תירס ואורגנו טרי

קמח תירס זה סבבה, אבל לחם עם תירס אמיתי? זה כבר עולם אחר. חצי שעה והיופי הזה שלכם

יוסי שטרית | mako אוכל | פורסם 09/10/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 38 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כוסות חלב

2 ביצים

90 גרם חמאה מומסת

כוס וחצי קמח תירס

1 כוס גרגירי תירס

½ כוס קמח רגיל

4 כפות סוכר

כפית וחצי אבקת אפייה

¾ כפית מלח

½ כוס עלי אורגנו טריים, קטנים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מערבבים את כל הנוזלים יחד בקערה (חלב, ביצים, חמאה מומסת). בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים. יוצקים את הנוזלים על החומרים היבשים, ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה.

3 משמנים תבנית אפייה מוארכת (תבנית לחם) בחמאה ויוצקים לתוכה את התערובת.

4 אופים 25 דקות. מקררים, ורק לאחר מכן פורסים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדת Kitchen Market