צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
לחם תירס ואורגנו טרי
קמח תירס זה סבבה, אבל לחם עם תירס אמיתי? זה כבר עולם אחר. חצי שעה והיופי הזה שלכם
יוסי שטרית | mako אוכל
| פורסם 09/10/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כוסות חלב
2 ביצים
90 גרם חמאה מומסת
כוס וחצי קמח תירס
1 כוס גרגירי תירס
½ כוס קמח רגיל
4 כפות סוכר
כפית וחצי אבקת אפייה
¾ כפית מלח
½ כוס עלי אורגנו טריים, קטנים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מערבבים את כל הנוזלים יחד בקערה (חלב, ביצים, חמאה מומסת). בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים. יוצקים את הנוזלים על החומרים היבשים, ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה.
3 משמנים תבנית אפייה מוארכת (תבנית לחם) בחמאה ויוצקים לתוכה את התערובת.
4 אופים 25 דקות. מקררים, ורק לאחר מכן פורסים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדת Kitchen Market