אוכל
צילום׃ Lynn Seeden, Istock

בראוניז ללא גלוטן עם מרכיב סודי

מתכון מפתיע לחומיות שוקולדיות ונימוחות, עם תוספת עסיסית

עינת מזור בקר | mako אוכל | פורסם 23/02/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שני שליש כוס אבקת קקאו

6 כפות קמח אורז

2 כפות קמח טף (Teff)

1 כפית קסנטאן גאם

3 כפות שמן צמחי

רבע כפית אבקת אפייה

קורט מלח

שני שליש כוס מחית שזיפים יבשים (אפשר גם מחית תינוקות)

חצי כוס סוכר דמררה או סוכר לבן

1 ביצה

2 כפיות תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 מחממים את התנור ל-170 מעלות צלזיוס. משמנים קלות תבנית בראוניז בתרסיס שמן.

מתכונים לפסח

קינוחים לפסח

עוגות לפסח

2 בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, אבקת הקקאו, הקסנטאן גאם, אבקת האפייה והמלח. בקערה נוספת, מערבבים לתערובת נוזלית את השמן, הביצה, הסוכר ותמצית הווניל.

3 מוסיפים את התערובת הנוזלית לתערובת החומרים היבשים ומערבבים. שופכים את התערובת לתבנית ואופים כ-20 דקות.

לאתר של שפית עינת מזור

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!