אוכל
צילום׃ בועז לביא, ifeel

בגט עוף בגריל ברוטב ווסאבי

כריך משודרג עם עוף בגריל, בוטנים ונגיעת ווסאבי. סנדוויץ' מדהים שיגרום לכולם מסביב לקנא

ליאורה קרן | ifeel | פורסם 08/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 1.7 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 בגט טרי, חצוי ומחולק ל-4

4 כפות לימונים כבושים

4 שוקי עוף צלויות בגריל, ללא העצמות

1 כוס נבטי חמנייה

1/2 כוס תערובת עלעלים צעירים

1/2 כוס מיונז

1/2 כפית שטוחה אבקת ווסאבי

3 כפות בוטנים מטוגנים

אופן ההכנה:

1 מורחים מהלימונים הכבושים על שני צדי כל חתיכת בגט. מכניסים לכל כריך את שוקי העוף, הנבטים והעלעלים.

2 מערבבים את המיונז ואבקת הווסאבי עד קבלת רוטב אחיד. מטפטפים מהרוטב על מרכיבי הכריך ובוזקים כמה בוטנים. סוגרים, מהדקים היטב ומכניסים לשקית נייר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!