אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

רצועות בקר קריספיות עם חצילים

הבשר יוצא עסיסי ופריך בזכות המיונז, החצילים מתקתקים וטעימים והאורז מקבל את כולם באהבה. לקחת כף גדולה ולהתענג

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 03/06/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם רצועות בקר (שייטל או סינטה)

2-3 כפות מיונז

1 ביצה

פירורי לחם

שמן לטיגון

2 חצילים, חתוכים לקוביות

3 שיני שום, פרוסות

5 ענפי בצל ירוק, פרוסים גס

שמן שומשום

3 כפות סויה

3 כפות סילאן (אפשר גם סוכר מומס)

1/2 כפית צ'ילי גרוס

מלח

אופן ההכנה:

1 מניחים בקערה את רצועות הבקר ומערבבים עם המיונז. מצפים בביצה ובפירורי לחם ומטגנים כדקה. מוציאים.

2 מטגנים את החצילים, מכסים ומניחים להתבשל כ-7 דקות.

3 מוסיפים את השום, הבצל הירוק, שמן השומשום, הסויה, הסילאן והתבלינים, ומערבבים. מוסיפים את רצועות הבקר, מערבבים שוב, טועמים ומתקנים תיבול.

4 מבשלים כ-10 דקות נוספות.

5 מגישים עם אורז לבן או אטריות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!