אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לביבות גבינות, שקדים ובזיליקום

לביבות לא שגרתיות ומלאות בכל טוב: רק לערבב, לטגן ולהתענג

טל יעקב | טל ושני | פורסם 27/05/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם

3 כפות בזיליקום קצוץ

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

150 גרם גבינת ריקוטה

1 כף גבינת פרמזן מגורדת

3/4 כוס אגוזי מלך טחונים גס

1/3 כוס שקדים מולבנים טחונים גס

3 ביצים

1 כף קמח

מלח ופלפל

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מועכים את תפוחי האדמה כמו לפירה.

2 מוסיפים את עשבי התיבול, הגבינות, האגוזים והביצים ומערבבים למסה אחידה.

3 מוסיפים את הקמח ומערבבים.

4 יוצרים לביבות ומטגנים בשמן לא רותח, מוציאים לנייר סופג ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך היה!

>> רוצים לדעת עוד על השקד הישראלי?

>> לכל מתכוני הלביבות