צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל
לביבות גבינות, שקדים ובזיליקום
לביבות לא שגרתיות ומלאות בכל טוב: רק לערבב, לטגן ולהתענג
טל יעקב | טל ושני
| פורסם 27/05/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
3 כפות בזיליקום קצוץ
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
150 גרם גבינת ריקוטה
1 כף גבינת פרמזן מגורדת
3/4 כוס אגוזי מלך טחונים גס
1/3 כוס שקדים מולבנים טחונים גס
3 ביצים
1 כף קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 מועכים את תפוחי האדמה כמו לפירה.
2 מוסיפים את עשבי התיבול, הגבינות, האגוזים והביצים ומערבבים למסה אחידה.
3 מוסיפים את הקמח ומערבבים.
4 יוצרים לביבות ומטגנים בשמן לא רותח, מוציאים לנייר סופג ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך היה!