אוכל
צילום׃ istockphoto

קטשופ ביתי

יותר בריא, יותר טעים ויותר זול. עשו זאת בעצמכם

ליה אור | mako | פורסם 09/11/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 220 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם רסק עגבניות
רבע כוס דבש
רבע כוס סוכר (עדיף חום)
כפית מלח
חצי כפית קינמון
רבע כפית ציפורן טחון (אפשר גם יותר)
קורט אבקת שום
קורט צ'ילי טחון
קורט אבקת תיבול לסטייק או כמון
שלושת רבעי כוס חומץ תפוחים (או פחות מחצי כוס חומץ רגיל)
מים (בכמות שתביא אתכם למרקם הרצוי)

אופן ההכנה:

1 מניחים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה. 2. מבשלים תוך ערבוב כחמש דקות, מסירים מהאש, מצננים ומתקנים תיבול.

* אם אתם ממש לחוצים אפשר גם לשכוח מההרתחה ופשוט לערבב הכל יחד ולטבול. * שימו לב, הטעמים משתפרים ככל שהזמן עובר, ככה שביום שאחרי ההכנה יהיה לכם קטשופ הרבה יותר משובח.