צילום׃ מאיר קוקבוק, mako אוכל
סלמון מבושל בשקית
קבלו את הדרך הכי מהירה ומגניבה להכין דגים: בשקית סנדוויצ'ים, בתוך סיר עם מים. תאמינו או לא - זה עובד!
מאיר קוקבוק | mako אוכל
| פורסם 14/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
2 נתחים יפים של סלמון טרי (ניתן להמיר בכל דג ים מפולט)
פלפל שחור
מלח
צרור קטן של עלי רוזמרין, ללא הגבעול
2 שיני שום כתושות
כפית שמן זית
2 כפות רוטב סויה
כפית רוטב דגים (לא חובה, אפשר להחליף בכף נוספת של רוטב סויה)
כף רוטב צ'ילי מתוק
שקית סנדוויצ'ים עם פס אטימה
אופן ההכנה:
1 מתבלים את נתחי הדג במעט פלפל שחור ומלח. מניחים בצד.
2 מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
3 מניחים בקערה את נתחי הדג ומכסים ברוטב (אפשר להיעזר במברשת).
4 מכניסים את הדגים לשקית - ביד אחת אוחזים בשקית ובעזרת היד השנייה מניחים את הנתחים בתוך השקית בזהירות רבה. מוציאים את כל האוויר ואוטמים עם פס הסגירה.
5 מרתיחים סיר עם מים ומנמיכים את הלהבה כך שיישאר בעבוע קל בלבד. משקיעים את השקית עם הנתח למשך כ-15 דקות. מוציאים ומגישים.
>> בשבוע שעבר הכנו נודלס עם פטריות וחזה אווז
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!