אוכל
צילום׃ מאיר קוקבוק, mako אוכל

סלמון מבושל בשקית

קבלו את הדרך הכי מהירה ומגניבה להכין דגים: בשקית סנדוויצ'ים, בתוך סיר עם מים. תאמינו או לא - זה עובד!

מאיר קוקבוק | mako אוכל | פורסם 14/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 66 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 נתחים יפים של סלמון טרי (ניתן להמיר בכל דג ים מפולט)

פלפל שחור

מלח

צרור קטן של עלי רוזמרין, ללא הגבעול

2 שיני שום כתושות

כפית שמן זית

2 כפות רוטב סויה

כפית רוטב דגים (לא חובה, אפשר להחליף בכף נוספת של רוטב סויה)

כף רוטב צ'ילי מתוק

שקית סנדוויצ'ים עם פס אטימה

אופן ההכנה:

1 מתבלים את נתחי הדג במעט פלפל שחור ומלח. מניחים בצד.

2 מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.

3 מניחים בקערה את נתחי הדג ומכסים ברוטב (אפשר להיעזר במברשת).

4 מכניסים את הדגים לשקית - ביד אחת אוחזים בשקית ובעזרת היד השנייה מניחים את הנתחים בתוך השקית בזהירות רבה. מוציאים את כל האוויר ואוטמים עם פס הסגירה.

5 מרתיחים סיר עם מים ומנמיכים את הלהבה כך שיישאר בעבוע קל בלבד. משקיעים את השקית עם הנתח למשך כ-15 דקות. מוציאים ומגישים.

>> בשבוע שעבר הכנו נודלס עם פטריות וחזה אווז

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!