אוכל
צילום׃ Claude Dagenais, Istock

עוגיות שוקולד ללא גלוטן

העוגיות הפאדג'יות האלו לא רק מהירות בטירוף, אלא גם לא מכילות קמח או מוצרי חלב, כך שהן מושלמות אפילו לפסח

הדר אליאס | mako אוכל | פורסם 23/03/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 220 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (16 מנות):

1/4 2 כוסות אבקת סוכר

1/4 כפית מלח

1 כוס קקאו (לא ממותק)

3 חלבונים מביצים גדולות

2 כפיות תמצית וניל

גיוונים

1 כפית אבקת קפה

1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי העוגיות לתערובת נוזלית. אם רוצים, ניתן להוסיף לבלילה כפית אבקת קפה, ו/או שוקולד צ'יפס.

3 בעזרת כף רגילה או כף גלידה קפיצית יוצקים עוגיות בקוטר 3.5-4 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

4 אופים כ-8 דקות. העוגיות יוצאות יחסית שטוחות, מעט מבריקות ועם סדקים.

5 מצננים היטב ומעבירים אותן לקופסה אטומה היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!