צילום׃ Claude Dagenais, Istock
עוגיות שוקולד ללא גלוטן
העוגיות הפאדג'יות האלו לא רק מהירות בטירוף, אלא גם לא מכילות קמח או מוצרי חלב, כך שהן מושלמות אפילו לפסח
הדר אליאס | mako אוכל
| פורסם 23/03/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (16 מנות):
1/4 2 כוסות אבקת סוכר
1/4 כפית מלח
1 כוס קקאו (לא ממותק)
3 חלבונים מביצים גדולות
2 כפיות תמצית וניל
גיוונים
1 כפית אבקת קפה
1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי העוגיות לתערובת נוזלית. אם רוצים, ניתן להוסיף לבלילה כפית אבקת קפה, ו/או שוקולד צ'יפס.
3 בעזרת כף רגילה או כף גלידה קפיצית יוצקים עוגיות בקוטר 3.5-4 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 אופים כ-8 דקות. העוגיות יוצאות יחסית שטוחות, מעט מבריקות ועם סדקים.
5 מצננים היטב ומעבירים אותן לקופסה אטומה היטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!