צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
עוגת מייפל במיקרו
מכירים את עוגת השוקולד הנצחית שמכינים במיקרו, שלוקחת שתי דקות וטועמת בהתאם? אז קבלו את היורשת המשודרגת שלה: עוגת מייפל אישית עם ציפוי מייפל עדין, שהיא בול, אבל בול מה שבא לכם עכשיו
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 13/07/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-2 כוסות קטנות או מאג אחד:
3 כפות שמן
2 כפות סוכר
3 כפות חלב
רבע כפית תמצית וניל
1 ביצה
4 כפות קמח
רבע כפית אבקת אפייה
2 כפות סירופ מייפל
עוד סירופ מייפל, לציפוי
אופן ההכנה:
1 טורפים היטב בכוס שמן, סוכר, חלב, תמצית וניל וביצה (אפשר בעזרת מזלג).
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
2 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים.
3 שופכים מלמעלה 2 כפות סירופ מייפל, ומכניסים למיקרו ל-60-90 שניות, עד שהעוגה תפוחה וקפיצית למגע.
4 מוציאים מהמיקרו ושופכים מלמעלה עוד קצת סירופ מייפל.