אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

שניצל הודו במילוי עשבי תיבול

מנה מקסימה, מקורית ובעיקר טעימה, עם מיונז ששומר על העסיסיות ועשבים שמוסיפים טריות

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 05/08/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 118 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

1 קילו חזה הודו, פרוס לשניצלים

1/2 חבילה פטרוזיליה, קצוצה

1/2 חבילה כוסברה, קצוצה (אפשר להחליף בעוד פטרוזיליה)

2 כפות תימין, קצוץ

3 כפות מיונז לייט

1/2 כפית פפריקה מתוקה מעושנת או כורכום

מלח ופלפל שחור

1 חבילה פירורי לחם זהובים

שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את עשבי התיבול, כף מיונז, פפריקה, מלח ופלפל.

2 מניחים שניצל על משטח עבודה יוצרים חתך לרוחב החזה (כיס) ומכניסים כפית מתערובת עשבי התיבול.

3 מורחים במיונז ומצפים בפירורי לחם. מטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד הזהבה.

• לא רוצים לטגן? אפשר להניח את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה ולאפות ב-180 מעלות 8-10 דקות מכל צד.

 הכנתם? ספרו לנו איך יצא!