צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
שניצל הודו במילוי עשבי תיבול
מנה מקסימה, מקורית ובעיקר טעימה, עם מיונז ששומר על העסיסיות ועשבים שמוסיפים טריות
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 05/08/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (7 מנות):
1 קילו חזה הודו, פרוס לשניצלים
1/2 חבילה פטרוזיליה, קצוצה
1/2 חבילה כוסברה, קצוצה (אפשר להחליף בעוד פטרוזיליה)
2 כפות תימין, קצוץ
3 כפות מיונז לייט
1/2 כפית פפריקה מתוקה מעושנת או כורכום
מלח ופלפל שחור
1 חבילה פירורי לחם זהובים
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את עשבי התיבול, כף מיונז, פפריקה, מלח ופלפל.
2 מניחים שניצל על משטח עבודה יוצרים חתך לרוחב החזה (כיס) ומכניסים כפית מתערובת עשבי התיבול.
3 מורחים במיונז ומצפים בפירורי לחם. מטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד הזהבה.
• לא רוצים לטגן? אפשר להניח את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה ולאפות ב-180 מעלות 8-10 דקות מכל צד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!