צילום׃ By Dafna A.meron, shutterstock
חזה עוף במחבת - עם שמן זית, לימון, חרדל ודבש
חזה עוף במחבת
ישראל אהרוני | mako אוכל
| פורסם 23/06/20
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
1 חזה עוף, חצוי
מלח
פלפל שחור
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
קליפה מגורדת מלימון אחד
כפית חרדל
כף דבש
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
1 ממליחים ומפלפלים את העוף.
2 מחממים שמן במחבת וצורבים את חזות העוף משני הצדדים.
3 בינתיים מערבבים בקערית את הלימון (מיץ וקליפה), החרדל והדבש.
4 יוצקים את התערובת למחבת. הופכים את העוף במחבת פעם או פעמיים.
5 מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים.