אוכל
צילום׃ By Dafna A.meron, shutterstock

חזה עוף במחבת - עם שמן זית, לימון, חרדל ודבש

חזה עוף במחבת

ישראל אהרוני | mako אוכל | פורסם 23/06/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 342 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 חזה עוף, חצוי

מלח

פלפל שחור

2 כפות שמן זית

3 כפות מיץ לימון

קליפה מגורדת מלימון אחד

כפית חרדל

כף דבש

בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 ממליחים ומפלפלים את העוף.

2 מחממים שמן במחבת וצורבים את חזות העוף משני הצדדים.

3 בינתיים מערבבים בקערית את הלימון (מיץ וקליפה), החרדל והדבש.

4 יוצקים את התערובת למחבת. הופכים את העוף במחבת פעם או פעמיים.

5 מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים.