צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
בטטה בתנור
בטטות אפויות בתנור, פריכות וטעימות עם מיונז וחומץ בלסמי, שממלאות את הבית בניחוחות מטריפים
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 15/07/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
5 יחידות בטטה בינונית, מקולפות וחתוכות לעיגולים בעובי 3-4 ס"מ
2 בצל שאלוט קצוצים
3 כפות מיונז
2 כפות סוכר חום
מעט מלח ופלפל שחור
2 כפות חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את הבטטות, השאלוט, המיונז, הסוכר החום, המלח והפלפל.
2 מניחים על תבנית אפייה, מזליפים את החומץ הבלסמי מעל, מכסים בעוד נייר אפייה ומעליו נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20-25 דקות.
3 מסירים את נייר האפייה והכסף ואופים עוד כ-5 דקות או עד שהבטטות מזהיבות.
הכנתם את מתכון הבטטה בתנור? ספרו לנו איך יצא!