אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

בטטה בתנור

בטטות אפויות בתנור, פריכות וטעימות עם מיונז וחומץ בלסמי, שממלאות את הבית בניחוחות מטריפים

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 15/07/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 146 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

5 יחידות בטטה בינונית, מקולפות וחתוכות לעיגולים בעובי 3-4 ס"מ

2 בצל שאלוט קצוצים

3 כפות מיונז

2 כפות סוכר חום

מעט מלח ופלפל שחור

2 כפות חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את הבטטות, השאלוט, המיונז, הסוכר החום, המלח והפלפל.

2 מניחים על תבנית אפייה, מזליפים את החומץ הבלסמי מעל, מכסים בעוד נייר אפייה ומעליו נייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20-25 דקות.

3 מסירים את נייר האפייה והכסף ואופים עוד כ-5 דקות או עד שהבטטות מזהיבות.

הכנתם את מתכון הבטטה בתנור? ספרו לנו איך יצא!