אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

כנפי עוף ברוטב ברביקיו וקפה

מתכון קליל ומהיר לכנפי עוף עסיסיות במרינדה עשירה. מושלם להכנה מראש לפיקניק

ניצן טיקוצ'ינסקי | רשת קפה אילן'ס | פורסם 17/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

10 כנפי עוף, נקיות מנוצות, עם עור

לרוטב:

½ כוס חומץ תפוחים

1 כף סוכר חום

¼ כוס קפה פילטר חזק או אספרסו

¼ כוס רוטב וורצ'סשייר (קונים מוכן בכל סופר)

1 כוס קטשופ

½ כפית חרדל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום גבוה.

2 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומכסים את הכנפיים. מסדרים אותן בתבנית רחבה שכוסתה ברדיד אלומיניום.

3 מכניסים את התבנית לתנור וצולים בשליש העליון במשך כ-15 דקות, אם הכנפיים לא שחומות מספיק ניתן לצרוב אותן בגריל של התנור מספר דקות.

טיפ: כדי להיפטר מהנוצות המעצבנות שעל הכנפיים, העבירו אותן מספר פעמים מעל להבה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!