צילום׃ יחסי ציבור
כנפי עוף ברוטב ברביקיו וקפה
מתכון קליל ומהיר לכנפי עוף עסיסיות במרינדה עשירה. מושלם להכנה מראש לפיקניק
ניצן טיקוצ'ינסקי | רשת קפה אילן'ס
| פורסם 17/04/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
10 כנפי עוף, נקיות מנוצות, עם עור
לרוטב:
½ כוס חומץ תפוחים
1 כף סוכר חום
¼ כוס קפה פילטר חזק או אספרסו
¼ כוס רוטב וורצ'סשייר (קונים מוכן בכל סופר)
1 כוס קטשופ
½ כפית חרדל
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום גבוה.
2 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומכסים את הכנפיים. מסדרים אותן בתבנית רחבה שכוסתה ברדיד אלומיניום.
3 מכניסים את התבנית לתנור וצולים בשליש העליון במשך כ-15 דקות, אם הכנפיים לא שחומות מספיק ניתן לצרוב אותן בגריל של התנור מספר דקות.
טיפ: כדי להיפטר מהנוצות המעצבנות שעל הכנפיים, העבירו אותן מספר פעמים מעל להבה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!