צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל
לביבות גבינות ותפוחי אדמה
לביבות קלאסיות עם טאץ' פשוט וממכר, בעלות מרקם נימוח במיוחד
טל יעקב | טל ושני
| פורסם 26/12/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
1 תפוח אדמה גדול
100 גרם גבינת עזים רכה, איזה שאוהבים
50 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות קמח תופח
חופן פטרוזיליה, קצוצה
חופן בזיליקום, קצוץ
מלח ופלפל
1 ביצה
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
1 קולפים ומגרדים דק בפומפייה את תפוח האדמה. סוחטים היטב ומניחים בקערה.
2 מוסיפים את הגבינות, הקמח, עשבי התיבול, המלח, הפלפל והביצה ומערבבים למסה אחידה.
3 מחממים מעט שמן זית במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים חם.