אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לביבות גבינות ותפוחי אדמה

לביבות קלאסיות עם טאץ' פשוט וממכר, בעלות מרקם נימוח במיוחד

טל יעקב | טל ושני | פורסם 26/12/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 92 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 תפוח אדמה גדול

100 גרם גבינת עזים רכה, איזה שאוהבים

50 גרם גבינת ריקוטה

2 כפות קמח תופח

חופן פטרוזיליה, קצוצה

חופן בזיליקום, קצוץ

מלח ופלפל

1 ביצה

שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1 קולפים ומגרדים דק בפומפייה את תפוח האדמה. סוחטים היטב ומניחים בקערה.

2 מוסיפים את הגבינות, הקמח, עשבי התיבול, המלח, הפלפל והביצה ומערבבים למסה אחידה.

3 מחממים מעט שמן זית במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים חם.

>> לכל מתכוני הלביבות