אוכל
צילום׃ zi3000, ShutterStock

סלט עגבניות ופלפלים צלויים

מתכון לסלט קלוי ועשיר בטעמים, נפלא כתוספת או כאנטיפסטי חם

טל יעקב | mako אוכל | פורסם 11/04/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4-5 עגבניות

1 פלפל אדום

1 פלפל ירוק חריף

צרור פטרוזיליה

צרור נענע

2 שיני שום קצוצות

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

כף מיץ לימון משומר

אופן ההכנה:

1 מניחים על הכיריים רשת, מסדרים את העגבניות והפלפלים וצולים על להבה בינונית. מורידים מהאש ומניחים בצד להתקרר מעט.

2 מקלפים את העגבניות והפלפלים, קוצצים לחתיכות גסות ומעבירים לקערה.

3 קוצצים את הפטרוזיליה והנענע ומוסיפים לקערה.

4 מוסיפים את השום, שמן הזית, המלח, הפלפל ומיץ הלימון ומערבבים.

טיפ: רצוי לשים את הסלט במקרר לשעה לפני ההגשה, ככה הטעמים נספגים ונעשים יותר דומיננטיים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!