צילום׃ zi3000, ShutterStock
סלט עגבניות ופלפלים צלויים
מתכון לסלט קלוי ועשיר בטעמים, נפלא כתוספת או כאנטיפסטי חם
טל יעקב | mako אוכל
| פורסם 11/04/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4-5 עגבניות
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק חריף
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
כף מיץ לימון משומר
אופן ההכנה:
1 מניחים על הכיריים רשת, מסדרים את העגבניות והפלפלים וצולים על להבה בינונית. מורידים מהאש ומניחים בצד להתקרר מעט.
2 מקלפים את העגבניות והפלפלים, קוצצים לחתיכות גסות ומעבירים לקערה.
3 קוצצים את הפטרוזיליה והנענע ומוסיפים לקערה.
4 מוסיפים את השום, שמן הזית, המלח, הפלפל ומיץ הלימון ומערבבים.
טיפ: רצוי לשים את הסלט במקרר לשעה לפני ההגשה, ככה הטעמים נספגים ונעשים יותר דומיננטיים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!