צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל
עוגיות שוקולד צ'יפס פרווה
מי שהכניס לנו לראש שבשביל עוגיות שוקולד צ'יפס מעולות חייבים חמאה פשוט טעה (והטעה!). עדיקוש מוכיחה שאפשר להכין עוגיות מושלמות גם עם שמן, וזה אפילו יותר קל
עדי קלינגהופר | mako אוכל
| פורסם 04/07/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לכ-24 יחידות:
2 ביצים
1 כוס שמן קנולה
חצי כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום כהה דביק
2 וחצי כוסות קמח
כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
כוס שוקולד צ'יפס מריר או 200 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 טורפים היטב בקערה ביצים, שמן, סוכר לבן וסוכר חום כהה.
3 מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומערבבים לבצק אחיד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד הטמעה.
4 מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
5 יוצרים כדורים בעזרת הידיים או בעזרת כף גלידה קפיצית, מסדרים על נייר האפייה באופן מרווח ואופים כ-10 דקות, או עד הזהבה.
לבלוג של עדי - עדיקוש
** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע.