צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
חזה עוף עם תרד ועגבניות
מנת קיץ קלילה של עוף במחבת, עם תרד טרי מוקפץ קלות, עגבניות, קצת צנוברים והמון המון טעם
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 10/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
5 יחידות חזה עוף
2 כפיות מייפל טבעי
1 בצל גדול פרוס
1 שן שום
1 שקית תרד טרי שטוף
3 עגבניות חתוכות לקוביות
50 גרם צנוברים קלויים
כף שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מתבלים את חזה העוף במייפל ובמלח ובפלפל. מכינים 2 מחבתות על הגז.
2 במחבת אחת מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את השום והתרד לכ-3-4 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. במקביל, מכינים את חזה העוף על המחבת השנייה, כ-3-4 דקות מכל צד, עד הזהבה.
3 מניחים על צלחת את העוף, מעליו את התרד ומעל את העגבניות הטריות. מפזרים מעט צנוברים ומזלפים מעט שמן זית.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!