אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

חזה עוף עם תרד ועגבניות

מנת קיץ קלילה של עוף במחבת, עם תרד טרי מוקפץ קלות, עגבניות, קצת צנוברים והמון המון טעם

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 10/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 יחידות חזה עוף

2 כפיות מייפל טבעי

1 בצל גדול פרוס

1 שן שום

1 שקית תרד טרי שטוף

3 עגבניות חתוכות לקוביות

50 גרם צנוברים קלויים

כף שמן זית

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מתבלים את חזה העוף במייפל ובמלח ובפלפל. מכינים 2 מחבתות על הגז.

2 במחבת אחת מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את השום והתרד לכ-3-4 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. במקביל, מכינים את חזה העוף על המחבת השנייה, כ-3-4 דקות מכל צד, עד הזהבה.

3 מניחים על צלחת את העוף, מעליו את התרד ומעל את העגבניות הטריות. מפזרים מעט צנוברים ומזלפים מעט שמן זית.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!