צילום׃ אסף רונן
סלט עלים ירוקים ותאנים
סלט ירוק, מתוק ופריך להגשה, לבד או כתוספת טעימה ומרשימה לכל ארוחה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 30/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 חבילת מיקס עלים
חצי חבילה של נבטי חמניה
5 תאנים חתוכות לרבעים
מיקס אגוזים ופירות יבשים (ניתן להשיג בחנויות טבע)
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית
3 כפות דבש
1/2 כף סוכר
מיץ מלימון אחד
2 כפות חרדל
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מניחים בקערה את העלים הירוקים, הנבטים והתאנים.
2 קולים מעט במחבת את מיקס האגוזים ומעבירים לקערה.
3 מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בצנצנת את את שאר המצרכים, ומניחים בצד עד להגשה.
4 שנייה לפני ההגשה יוצקים את הרוטב מעל הסלט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!