אוכל
צילום׃ אסף רונן

סלט עלים ירוקים ותאנים

סלט ירוק, מתוק ופריך להגשה, לבד או כתוספת טעימה ומרשימה לכל ארוחה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 30/08/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת מיקס עלים

חצי חבילה של נבטי חמניה

5 תאנים חתוכות לרבעים

מיקס אגוזים ופירות יבשים (ניתן להשיג בחנויות טבע)

1/4 כוס שמן קנולה

1/4 כוס שמן זית

3 כפות דבש

1/2 כף סוכר

מיץ מלימון אחד

2 כפות חרדל

2 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מניחים בקערה את העלים הירוקים, הנבטים והתאנים.

2 קולים מעט במחבת את מיקס האגוזים ומעבירים לקערה.

3 מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בצנצנת את את שאר המצרכים, ומניחים בצד עד להגשה.

4 שנייה לפני ההגשה יוצקים את הרוטב מעל הסלט.

 הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

 >> כל המתכונים לראש השנה