צילום׃ יעל קצב, mako אוכל
פסטה אדומה
כל אחד חייב מתכון לפסטה שמתקתקים את הרוטב שלה בזמן שהספגטי עוד מתרככים בסיר. הרוטב אדום במיוחד בזכות פפריקה ואפשר לבחור אם ללכת על מתכון פרווה או חלבי - כך או כך, תסיימו עם שפתיים בוהקות בצע אדמדם
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 01/09/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל 1-2 מנות:
חצי חבילת ספגטי, מבושלת לפי הוראות היצרן (250 גרם)
25 גרם חמאה/3 כפות שמן זית
כף גדושה פפריקה
חצי כפית פפריקה מעושנת
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית צ'ילי גרוס
כפית מלח
2 שינים שום כתושות
3-4 כפות רסק עגבניות
פחית שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
חופן עלי בזיליקום טריים
כוס מי בישול פסטה
חצי כוס פרמזן מגורר
להגשה:
שמנת (לא חובה)
אופן ההכנה:
1.מחממים במחבת יחסית רחבה חמאה/שמן זית. מוסיפים למחבת תבלינים, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות. ומערבבים.
2 מוסיפים בזיליקום, שום, מי פסטה ומערבבים.
3 מבשלים את הרוטב כ3-4 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מחברים את הפסטה המוכנה והרוטב בתוך המחבת ומערבבים כך שהרוטב עוטף את הפסטה היטב.
4 מגישים על גבינת שמנת (לא חובה) ונהנים מהחיים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!