אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

חזה עוף עם שעועית ירוקה

מנה פשוטה ומהירה להכנה, זולה והכי חשוב - טעימה ומזינה. מעולה לימים האלה בהם אין לכם כוח או זמן לבלות במטבח

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 10/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות

1 בצל, קצוץ

1 חבילת פטריות, פרוסות עבה

3 גזרים חתוכים לרצועות

500 גרם שעועית עדינה

3 שיני שום, קצוצות גס

50 גרם שומשום

3 כפות שמן שומשום

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים במחבת את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את רצועות העוף לכ-5 דקות נוספות, עד להזהבה.

2 מוסיפים את הפטריות, הגזרים, השעועית הירוקה, השום, השמשום, שמן השומשום, ומלח ופלפל, ומבשלים כ-8 דקות מכוסה על אש קטנה.

3 אפשר להגיש מעל אורז לבן או לאכול ככה, בלי תוספות.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!