אוכל

טורטייה עם רצועות סינטה

מתכון דל קלוריות לראפ עסיסי ומפתה הממולא ברצועות בשר עם מיונז, רוטב צ'ילי וירקות, שמכינים בצ'יק צ'אק

הגר שפר | mako אוכל | פורסם 22/03/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

טורטייה בינונית

150 גרם בשר סינטה (לאחר הצלייה נשארים 120)

כף מיוקל שמן זית 5%

כף רוטב צ'ילי מתוק

מלפפון חמוץ קטן

1/2 עגבנייה

אופן ההכנה:

1 צולים את הסינטה במחבת כבדה (עדיף מחבת פסים) למידת העשייה שאתם אוהבים. מורידים מהמחבת וחותכים לרצועות דקות.

2 בינתיים פורסים את העגבנייה והמלפפון החמוץ לפרוסות דקות.

3 במחבת גדולה ויבשה מחממים את הטורטייה דקה מכל צד כדי שתתרכך. מניחים על צלחת.

4 מורחים את המיוקל והצ'ילי במרכז הטורטייה. מפזרים את רצועות הסינטה ואת הירקות.

5 מקפלים את הטורטייה מלמטה ומשני הצדדים, עוטפים בנייר אפייה מלמטה (כדי שלא יטפטף) ואוכלים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!