טורטייה עם רצועות סינטה
מתכון דל קלוריות לראפ עסיסי ומפתה הממולא ברצועות בשר עם מיונז, רוטב צ'ילי וירקות, שמכינים בצ'יק צ'אק
הגר שפר | mako אוכל
| פורסם 22/03/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
טורטייה בינונית
150 גרם בשר סינטה (לאחר הצלייה נשארים 120)
כף מיוקל שמן זית 5%
כף רוטב צ'ילי מתוק
מלפפון חמוץ קטן
1/2 עגבנייה
אופן ההכנה:
1 צולים את הסינטה במחבת כבדה (עדיף מחבת פסים) למידת העשייה שאתם אוהבים. מורידים מהמחבת וחותכים לרצועות דקות.
2 בינתיים פורסים את העגבנייה והמלפפון החמוץ לפרוסות דקות.
3 במחבת גדולה ויבשה מחממים את הטורטייה דקה מכל צד כדי שתתרכך. מניחים על צלחת.
4 מורחים את המיוקל והצ'ילי במרכז הטורטייה. מפזרים את רצועות הסינטה ואת הירקות.
5 מקפלים את הטורטייה מלמטה ומשני הצדדים, עוטפים בנייר אפייה מלמטה (כדי שלא יטפטף) ואוכלים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!