אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

ופל בלגי שוקולד

אם אתם מאנשי הוופל הבלגי (ברור, רק בשבתות ורק כשאתם לא בדיאטה), הרשו לנו להוסיף ולשדרג לכם אותו עוד קצת: מתכון לוופל בלגי קלאסי, מהיר וטעים - אבל בגרסה שוקולדית. ואנחנו חשבנו שאין לאן לעלות

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 10/11/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 66 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

1 ו-3/4 כוסות קמח

2 כפיות אבקת אפייה

חצי כוס סוכר

קורט מלח

1/2 כוס שוקולית לאפייה

2 ביצים

100 גרם חמאה מומסת

כוס וחצי חלב

כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1 מחממים טוסטר ופלים.

2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, המלח והשוקולית לאפייה.

3 מערבבים בנפרד את שאר החומרים: הביצים, החמאה המומסת, החלב ותמצית הווניל.

4 מאחדים את שתי התערובות.

5 שופכים כחצי כוס מהתערובת לתוך הטוסטר, סוגרים ואופים 5-7 דקות.

* אם אין טוסטר ופלים, אפשר להכין במחבת כפנקייקס.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת שיש שוקו-תפוז
>> והנה סרטון חובה לכל חובב תפודים באשר הוא